Курячі шніцелі із моркв’яною скоринкою
652
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Цедра лимона 1 ч.л.
- Масло топлене 3 ст.л.
Куряче філе злегка відбити, обваляти в борошні.
Моркву натерти на середній тертці.
Змішати борошно, сіль, яйця і моркву, додати цедру лимона.
Запанірувати шніцелі в моркв’яній суміші, обсмажити в олії з двох боків до готовності.
Салат с языка рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торту пяна вишня. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт закуски рафаэлло. Очень вкусные закуски.
Майонез рецепт поваренокПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Пирог со шпинатом и сыром. Картофельный пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі