Курячі шлуночки з лисичками у сметані
853
інгредієнти:
- Шлунки курячі 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби (лисички)
- Сметана 250 г
- Масло вершкове
- Сіль
- Спеції
Цибулю злегка обсмажити у вершковому маслі, можна додати трохи сушених помідорів.
Додати лисички, посолити, поперчити і тушкувати на повільному вогні до готовності грибів.
Промити шлунки, скласти у каструлю, додати сметану і трохи води (можна розвести бульйонний кубик), тушкувати у сметанному соусі хвилин 10 після закипання.
З'єднати гриби і шлунки, тушкувати ще 10-15 хвилин.
На гарнір підійдуть макарони, картопля-пюре, гречка.
Готовим со вкусом: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Воздушный торт с малиной - рецепты торт киевский.
recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты приготовления блюд
Купить тыкву - оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Салаты и закуски: салати з майонезом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі