Курячі шлуночки з гречкою
- Шлунки курячі 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
- Вода 50 г
- Крупа гречана 150 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
Курячі шлуночки почистити, видалити плівку, порізати не дуже дрібно. Відварити у підсоленій воді 25 хвилин після закипання. Відварити гречку.
Обсмажити шлуночки на олії 5 хвилин. Потім додати цибулю, тушкувати ще хвилин 10.
У воді розчинити томатну пасту, влити до шлуночків. Трохи протушкувати - викласти гречку. Все перемішати, додати спеції.
Рецепты первых блюд суп с фасолью. Первые блюда рецепты.
Салаты с балыком рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Выпечка, рецепты с фото здесь
Рецепты Приготовления - печень с яблоками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкусные и простые рецепты салатов здесь
Мультиварка Philips - как испечь пирог из тыквы.
Домашняя косметика: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter