Курячі шлуночки у вершковому соусі
1623
інгредієнти:
- Шлунок курячий 500 г
- Сир 100 г
- Вершки 150 мл
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
Курячі шлунки промити, обробити.
Обсмажити на олії.
Додати натерту моркву.
Влити вершки.
Тушкувати 10 хвилин, посолити.
Посипати натертим сиром. Закрити кришкою. Через пару хвилин вимкнути.
Подавати із гарніром.
http://recepti.biz.ua праздничный мясной салат рецепт
Куриный рулет с сыром и зеленьюкуриный рулет
Рецепты на праздничный стол: рецепты тортов без выпечки.
Рецепты пляцков с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Очень вкусные рецепты блюд - кулинарный сайт. Нужны Кулинария.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі