Курячі шлуночки у сметані
- Шлунок курячий 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Відварити курячі шлунки до готовності, розрізати на невеликі шматочки.
На сковороду налити олію, викласти шлунки і цибулю, всe обсмажити, доки цибуля не стане золотистого кольору.
Посипати борошном і ретельно перемішати, додати сметану і бульйон у якому варилися шлунки (1,5-2 склянки), вичавити часник, посолити, поперчити і тушкувати щe 5 хвилин. Сметану можна замінити томатною пастою.
Потрясающе вкусный салат - салат з маринованих опеньок.
Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка. Готовим со вкусом.
Рецепты Приготовления - праздничные новогодние салаты.
Купить Печенье - рецепт домашнего печенья на смальце. Поможем выйти замуж в Германию.
Мультиварка Philips - рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.uaпаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter