Курячі шлуночки по-китайськи
971
інгредієнти:
- Шлунок курячий 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Соєвий соус 7 ст.л.
- Перець червоний гіркий
- Коріандр 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Цукор-пісок
- Оцет
Курячі шлуночки варити години 2-2,5, нарізати соломкою і обсмажити.
Цибулю нарізати півкільцями і залити гарячим маринадом (сіль, цукор, оцет). Через 15 хвилин після охолодження - готово.
До обсмажених шлуночків додати 0,5 ч. л. червоного перцю.
Соєвий соус.
Мариновану цибулю.
Потовчений коріандр.
Накрити кришкою і тушкувати хвилин 15.
Доставка готовой еды на неделю: салати на кожний день. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий.
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz Праздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі