"Курячі шлуночки по-абхазьки"

ДРУГІ СТРАВИ
617 "Курячі шлуночки по-абхазьки"
Фото -
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 1 кг
  • Цибуля 2 шт.
  • Оцет (яблучний)
  • Соєвий соус 6 ст.л.
  • Корінадр (хмелі-сунелі) 1 ст.л.
  • Аджика
  • Сіль

Очищені і промиті шлуночки (1 кг) відварити і нарізати соломкою, викласти на сковороду і обсмажити на невеликій кількості олії до легкої скоринки. Потім 1 велику цибулину, нарізану соломкою, замаринувати в оцті (20-30 хв). Цибулю після маринаду віджати. До шлунків додати цибулю, коріандр, соєвий соус, аджику, сіль. Усе обсмажити 5-7 хвилин і накривши кришкою дати настоятися.

 

Салат со стручковым горохом и брокколи http://recepti.biz.ua

Купить кондитерку: недорогой крем для торта.

Кулинарный сайтКулинарно-домашний сайт

recepti.biz Рецепты всевозможных диет

Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter