"Курячі шлуночки по-абхазьки"
680
інгредієнти:
- Шлунок курячий 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Оцет (яблучний)
- Соєвий соус 6 ст.л.
- Корінадр (хмелі-сунелі) 1 ст.л.
- Аджика
- Сіль
Очищені і промиті шлуночки (1 кг) відварити і нарізати соломкою, викласти на сковороду і обсмажити на невеликій кількості олії до легкої скоринки. Потім 1 велику цибулину, нарізану соломкою, замаринувати в оцті (20-30 хв). Цибулю після маринаду віджати. До шлунків додати цибулю, коріандр, соєвий соус, аджику, сіль. Усе обсмажити 5-7 хвилин і накривши кришкою дати настоятися.
Салат со стручковым горохом и брокколи http://recepti.biz.ua
Купить кондитерку: недорогой крем для торта.
Кулинарный сайтКулинарно-домашний сайт
recepti.biz Рецепты всевозможных диет
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі