Курячі шлуночки із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
832 Курячі шлуночки із овочами
Фото - Курячі шлуночки із овочами
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 300 г
  • Баклажан (цукіні) 3 шт.
  • Цибуля зелена 0.5 пуч.
  • Кріп 0.5 пуч.
  • Бульйон (гранульований) 1 ч.л.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Картопля 3 шт.

Курячі шлуночки з овочами інгредієнти Шлуночки промити, очистити від залишків плівок. Скласти у каструлю із товстим дном. Залити водою так, щоб шлуночки були ледь покриті. Не солити. Довести до кипіння і варити на слабкому вогні, щільно закривши кришкою, 30 хв.

Картоплю почистити, нарізати невеликими шматочками довільної форми. Баклажани або цукіні помити, порізати кружечками завтовшки 1 см. Зелену цибулю й кріп промити, відокремити черешки від зелені. Живці цибулі і кропу нашаткувати.

У каструлю зі шлуночками покласти майонез, живці зеленої цибулі та кропу, посолити сухим бульйоном у гранулах (близько 1 чайної ложки), перемішати.

Якщо вода сильно википить, додати так, щоб шлуночки повністю не покривалися.

Зверху на шлуночки викласти картоплю шарами, пересипаючи бульйоном у гранулах. Якщо використовувати баклажани або цукіні - викласти їх зверху на картоплю і посипати сухим бульйоном.

Щільно закрити кришкою і тушкувати після закипання на слабкому вогні приблизно 25 хвилин (до готовності картоплі).

Не перемішувати: шлуночки тушкуються у бульйоні, а овочі при цьому готуються на пару.

Курячі шлуночки з овочами Готову страву перемішати, викласти по тарілках, додавши трохи майонезу і дрібно порізану зелень цибулі і кропу. 

 

Сделай Крем для торта: торты без выпечки рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Плов рецепт приготовления. Узбекский плов рецепт приготовления.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.