Курячі шлуночки із овочами
- Шлунок курячий 300 г
- Баклажан (цукіні) 3 шт.
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
- Кріп 0.5 пуч.
- Бульйон (гранульований) 1 ч.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Картопля 3 шт.
Шлуночки промити, очистити від залишків плівок. Скласти у каструлю із товстим дном. Залити водою так, щоб шлуночки були ледь покриті. Не солити. Довести до кипіння і варити на слабкому вогні, щільно закривши кришкою, 30 хв.
Картоплю почистити, нарізати невеликими шматочками довільної форми. Баклажани або цукіні помити, порізати кружечками завтовшки 1 см. Зелену цибулю й кріп промити, відокремити черешки від зелені. Живці цибулі і кропу нашаткувати.
У каструлю зі шлуночками покласти майонез, живці зеленої цибулі та кропу, посолити сухим бульйоном у гранулах (близько 1 чайної ложки), перемішати.
Якщо вода сильно википить, додати так, щоб шлуночки повністю не покривалися.
Зверху на шлуночки викласти картоплю шарами, пересипаючи бульйоном у гранулах. Якщо використовувати баклажани або цукіні - викласти їх зверху на картоплю і посипати сухим бульйоном.
Щільно закрити кришкою і тушкувати після закипання на слабкому вогні приблизно 25 хвилин (до готовності картоплі).
Не перемішувати: шлуночки тушкуються у бульйоні, а овочі при цьому готуються на пару.
Готову страву перемішати, викласти по тарілках, додавши трохи майонезу і дрібно порізану зелень цибулі і кропу.
Сделай Крем для торта: торты без выпечки рецепты. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Плов рецепт приготовления. Узбекский плов рецепт приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter