Курячі шлунки у тиховарці
654
інгредієнти:
- Шлунок курячий 700 г
- Печінка куряча 150 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Вода 100 мл
- Приправа
- Сметана
- Перець солодкий 0.5 шт.
Приготувати підливу (борошно, вода, приправа, сметана). Всі інгредієнти помістити у тиховарку.
Залишити годин на 5 на LOW.
Осетинские пироги на заказ - салат ласточкино гнездо фото.
Купить кондитерку - пирог в разъемной форме.
Зеленый борщ Украинский рецепт. Украинский борщ рецепт.
Готовим со вкусом - рецепт рыба на пару. Рыба В Мультиварке Рецепты.
Рецепт: Майонез домашний здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі