Курячі шлунки у пиві

ДРУГІ СТРАВИ
961 Курячі шлунки у пиві
Фото - Курячі шлунки у пиві
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Пиво світле 1 скл.
  • Бульйон 1 скл.
  • Оцет 1 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Гірчиця діжонська 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Курячі шлунки в пиві інгредієнти У глибокій сковороді розігріти олію, потім додати вершкове масло.

Курячі шлунки в пиві Обсмажити цибулю до прозорості, нарізану півкільцями.

фото Курячі шлунки в пиві Шлунки добре почистити, промити, нарізати скибочками.

Додати шлунки і обсмажувати 10 хвилин, постійно помішуючи, посолити, поперчити.

Курячі шлунки в пиві Шлунки курячі Постійно помішуючи, влити у сковороду пиво і трохи бульйону. Додати оцет, цукор, накрити кришкою. Періодично помішуючи і, якщо потрібно, підливаючи бульйон, тушкувати до м'якості, 20-30 хв.

Курячі шлунки в пиві Цибуля ріпчаста Присипати борошном, перемішати і тушкувати ще 2 хв. За необхідності посолити, поперчити, додати гірчицю. Подавати із відвареною картоплею.

Мультиварка Philips - кулинарные рецепты первые блюда. Настоящий суп харчо с фото.

Рецепты салатов на любой вкус - салат с языка рецепт. Книга Рецептов Для Мультиварки.

ЗдесьПроизводство майонеза

Открой свой интернет-магазин: украинская кухня. Кухня STOLLINE. Недорого.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter