Курячі шлунки у пиві
- Шлунок курячий 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Пиво світле 1 скл.
- Бульйон 1 скл.
- Оцет 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Гірчиця діжонська 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
У глибокій сковороді розігріти олію, потім додати вершкове масло.
Обсмажити цибулю до прозорості, нарізану півкільцями.
Шлунки добре почистити, промити, нарізати скибочками.
Додати шлунки і обсмажувати 10 хвилин, постійно помішуючи, посолити, поперчити.
Постійно помішуючи, влити у сковороду пиво і трохи бульйону. Додати оцет, цукор, накрити кришкою. Періодично помішуючи і, якщо потрібно, підливаючи бульйон, тушкувати до м'якості, 20-30 хв.
Присипати борошном, перемішати і тушкувати ще 2 хв. За необхідності посолити, поперчити, додати гірчицю. Подавати із відвареною картоплею.
Мультиварка Philips - кулинарные рецепты первые блюда. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты салатов на любой вкус - салат с языка рецепт. Книга Рецептов Для Мультиварки.
ЗдесьПроизводство майонеза
Открой свой интернет-магазин: украинская кухня. Кухня STOLLINE. Недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter