Курячі шлунки у коньячному клярі і зелeний соус із броколі

ДРУГІ СТРАВИ
856 Курячі шлунки у коньячному клярі і зелeний соус із броколі
Фото - Курячі шлунки у коньячному клярі і зелeний соус із броколі
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 500 г
  • Броколі (заморожена) 200 г
  • Петрушка
  • Часник 4 зуб.
  • Вершки (20%) 200 г
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Соєвий соус 50 мл
  • Імбир (тертий) 1 ст.л.
  • Молоко 50 мл
  • Борошно пшеничне 0.5 скл.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Коньяк 30 мл
  • Олія рослинна 1 скл.
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Спеції (приправа, кардамон, чорний перець, кунжут)
  • Сіль

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них інгредієнти Заморожену капусту броколі не розморожуючи відварити у підсоленій воді протягом 5 хвилин після закипання.

Часник дрібно порізати.

фото Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Петрушку порубати.

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Шлунки курячі Підготовлені таким чином овочі та зелень обсмажити на суміші олії та вершкового масла протягом 4-5 хвилин на середньому вогні. Додати гірчицю і вершки, перемішати, і тушкувати на помірному вогні ще 5 хвилин.

Овочеву суміш подрібнити за допомогою блендера до пюреобразного стану. Соус готовий.

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Брокколі Кляр.

Борошно розвести теплим молоком, додати коньяк, яєчний жовток і сіль. Все добре вимішати і залишити хвилин на 40-50, при кімнатній температурі. Якщо це зробити, то кляр буде добре прилягати до шматочка і не відшарується.

Безпосередньо перед використанням кляра збити віночком білок і ввести його у тісто.

Кляр буде тоненьким і хрустким, якщо тісто зробити рідким, густий кляр утворює щільну «хлібну» оболонку.

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Петрушка Відварені курячі шлунки (у злегка підсоленій воді, протягом 1,5 години) довільно нарізати. Маринувати у суміші соєвого соусу і тертого імбиру, із додаванням спецій (свіжозмелені чорний перець і кардамон).

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Часник

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Сливки Після закінчення 30-40 хвилин вийняти курячі шлунки із маринаду, помістити у кляр, гарно обваляти шматочки у тісті і смажити у фритюрі до золотавої скоринки, яка утворюється дуже швидко.

Головне - добре розігріти олію для обсмажування, це забезпечить схоплювання кляра. Готові курячі шлунки вийняти із фритюру, відкинути на дуршлак, щоб позбавитися від надлишків олії.

При подачі посипати насінням кунжуту. Подавати із соусом.

Курячі шлунки в коньячному клярі і зелeний соус з брокколі до них Гірчиця

Рецепт приготовления Киевского торта http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: буряк салат рецепт.

Купить тыкву - оладьи тыквенные. Тыква выращивание.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter