Курячі шлунки у часниково-імбирному соусі "Кризові"
- Шлунок курячий 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Імбир (корінь)
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Макарони 0.5 кг
Курячі шлунки очистити і відварити у підсоленій воді до готовності.
Бульйон злити, залишити приблизно 1 склянку. Шлунки порізати.
Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити на вершковому маслі до прозорості.
Корінь імбиру (5-6 см) очистити і натерти на дрібній тертці.
Часник дрібно порізати.
Курячі шлунки обсипати крохмалем і перемішати.
Імбир і часник викласти на суху розігріту сковороду і обсмажувати протягом 1 хвилини.
На сковороду до обсмаженого імбиру і часнику додати вершкове масло і викласти шлунки.
Додати обсмажену ріпчасту цибулю, перемішати і трохи обсмажити всі інгредієнти разом.
Додати бульйон і спеції (перцеву суміш і прованські трави).
Макарони відварити до готовності.
Мультиварки для выпечки - пирог песочный с яблоками.
http://recepti.biz.ua рецепт торт медовик форум
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт домашний майонез. Как приготовить вкусный шашлык.
Американская кухня фильм торрентМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Рецепт крем заварнойРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter