Курячі шлунки із опеньками та овочами у кисло-солодкому соусі
837
інгредієнти:
- Шлунок курячий 300 г
- Броколі заморожена
- Перець солодкий (заморожений)
- Опеньки заморожені
- Базилік
- Кмин
- Сіль, приправа
- Соус (кисло-солодкий)
Дрібно нарізати чищені курячі шлунки. Посолити, приправити. Обсмажити злегка на сковорідці.
Коли шлунки трохи обсмажаться, висипати у сковорідку гриби, перець, броколі. Тушкувати під закритою кришкою.
Коли овочі майже готові, посипати базиліком, кмином, приправити кисло-солодким соусом.
Перемішати і з відкритою кришкою смажити хвилини три.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі