Курячі шлунки
664
інгредієнти:
- Шлунок курячий 300 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Цукор
Нарізати курячі шлунки брусками і покласти на сковороду тушкуватися. Хвилин через 15 додати нарізані печериці з цибулею.
На окремій сковороді приготувати порізані кубиками баклажани, натерту на крупній тертці моркву. Все посолити, поперчити, додати щіпку цукру. Після того, як обидві частини будуть готові (хвилин через 30-40), все змішати і тушкувати ще хвилин 5-6.
Салат из брокколи с морковью. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі