Курячі шлунки

ДРУГІ СТРАВИ
612 Курячі шлунки
Фото - Курячі шлунки
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 300 г
  • Гриби (печериці) 300 г
  • Баклажан 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна
  • Цукор

Нарізати курячі шлунки брусками і покласти на сковороду тушкуватися. Хвилин через 15 додати нарізані печериці з цибулею.

 

На окремій сковороді приготувати порізані кубиками баклажани, натерту на крупній тертці моркву. Все посолити, поперчити, додати щіпку цукру. Після того, як обидві частини будуть готові (хвилин через 30-40), все змішати і тушкувати ще хвилин 5-6.

 

Салат из брокколи с морковью. Салат из капусты брокколи с апельсином.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter