Курячі сердечка в імбирно-медовому маринаді
- Серце куряче 800 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Часник 8 зуб.
- Мед 2 ч.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Перець чилі
- Сіль
- Імбир (порошковий) 3 ч.л.
- Селера черешкова 3 шт.
Змішати компоненти для маринаду (часник, мед, соєвий соус, олія, імбир) зі спеціями. Промиті й очищені сердечка змішати із маринадом, червону цибулю порізати тонкими півкільцями, часник вичавити, все перемішати і поставити у холод мінімум на годину, можна навіть на ніч.
Порізати болгарський перець і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
Коли серця промаринуються, шумівкою викласти на сковороду, щоб не потрапило багато рідини, і на сильному вогні, постійно помішуючи, обсмажити протягом 15 хвилин.
Порізати селеру маленькими кубиками, змішати у салатнику перець і селеру, додати сердечка.
Все ретельно перемішати.
Лазанья со шпинатом и сыромлазанья со шпинатом
Рецепт сирника з макомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат з омлетом курячим фле грибамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт торта из творога без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки жилейные.
Кулинарные рецепты Рождества здесь
Пасха рецепт и фото здесь
Торт воздушный сникерс рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ
Чанахи рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter