Курячі сердечка у пікантному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
968 Курячі сердечка у пікантному соусі
Фото - Курячі сердечка у пікантному соусі
інгредієнти:
  • Серце куряче 250 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Грудка свиняча 50 г
  • Каперси 2 ст.л.
  • Вино червоне 125 мл
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Соус порошковий (борошно) 2 ст.л.
  • Вода 250 мл
  • Гірчиця (кетчуп)

Курячі сердечка в пікантному соусі інгредієнти

Серце вимити, очистити від жилок. Посолити і поперчити. Цибулю порізати дрібними кубиками. Свинячу грудку нарізати соломкою і обсмажити на швидкому вогні. Додати цибулю і серце і теж обсмажити. Потім покласти 2 ст. л. маринованої цибулі, лавровий лист, налити червоне вино і тушкувати всe на слабкому вогні 40 хв. Порошковий соус розвести у 1/4 л води і з'єднати із м'ясом, довести до кипіння. М'ясо заправити гірчицею або кетчупом. Подавати із рисом.

Банош рецептКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на

Отбивная куриная грудкаотбивная куриная

Лазанья из мацы - французская кухня рецепты. Мультиварка Philips.

Рецепт салата мимоза с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты Для Мультиварки: медовик рецепт.

Рестораны Украинской кухни в спб. Украинская кухня язык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter