Курячі сердечка у пікантному соусі
- Серце куряче 250 г
- Цибуля 1 шт.
- Грудка свиняча 50 г
- Каперси 2 ст.л.
- Вино червоне 125 мл
- Лавровий лист 2 шт.
- Соус порошковий (борошно) 2 ст.л.
- Вода 250 мл
- Гірчиця (кетчуп)
Серце вимити, очистити від жилок. Посолити і поперчити. Цибулю порізати дрібними кубиками. Свинячу грудку нарізати соломкою і обсмажити на швидкому вогні. Додати цибулю і серце і теж обсмажити. Потім покласти 2 ст. л. маринованої цибулі, лавровий лист, налити червоне вино і тушкувати всe на слабкому вогні 40 хв. Порошковий соус розвести у 1/4 л води і з'єднати із м'ясом, довести до кипіння. М'ясо заправити гірчицею або кетчупом. Подавати із рисом.
Банош рецептКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Отбивная куриная грудкаотбивная куриная
Лазанья из мацы - французская кухня рецепты. Мультиварка Philips.
Рецепт салата мимоза с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: медовик рецепт.
Рестораны Украинской кухни в спб. Украинская кухня язык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter