Курячі сердечка у часниково-імбирному соусі
- Серце куряче 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Імбир (корінь)
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Спеції (карі, суміш перців, куркума, прованські трави)
- Сіль
Відварити серце.
У відварених сердечок видалити судини і нарізати.
Розпалити сковороду, додати трохи олії і покласти очищений і розчавлений часник.
Постійно помішувати.
Як тільки піде характерний часниковий запах, часточки прибрати.
Очистити і нарізати цибулю півкільцями.
На вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості.
Як тільки цибуля стане прозорою, викласти сердечка.
Очистити імбир.
Натерти на дрібній тертці.
Як тільки сердечка трохи обсмажаться, додати імбир, добре перемішати і влити бульйон, у якому варилися сердечка.
Покласти спеції.
Дати всьому гарно прокипіти.
Щоб загустити соус, крохмаль розвести холодною водою.
Влити у соус.
Все ще раз перемішати, дати закипіти.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить - салати до святкового столу.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з крабовими паличками рецепти.
Диетические блюда для похудения: праздничные новогодние салаты.
фруктовые десерты рецепты с фото
Рецепты вкусных мясных салатов здесь
Американская кухня фильм отзывыСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Кулинарные сайты быстрое приготовление recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter