Курячі сердечка у баклажанах
- Серце куряче 1 кг
- Баклажан 300 г
- Гриби печериці 500 г
- Яблуко кисле (Антонівка) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Оливки (зелені, без кісточок) 1 бан.
- Зелень кінзи 1 пуч.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
Печериці нарізати пластинками і обсмажити до готовності.
Дрібно нарізану цибулю обсмажити до рум'яного кольору.
Обсмажені до цього печериці та цибулю скласти в окрему ємність. Туди ж додати дрібно нарізані оливки, зелень і яблуко (попередньо очистити його від шкірки і покришити дрібними кубиками).
Баклажан, нарізаний дрібними кубиками підсмажити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
Разом із баклажанами, але окремо від них обсмажити сердечка, попередньо розрізані навпіл.
З'єднати баклажани із сердечками, додати печериці, цибулю, зелень, оливки, яблуко, сіль і спеції (свіжозмелений чорний перець, суміш перців, майоран, розмарин, мускатний горіх, 2 лаврових листки, сіль, трохи сухого часнику).
Усе перемішати і додати трохи окропу (1/3 склянки).
Тушкувати 5-10 хвилин на повільному вогні під кришкою.
Блюда с рецептами - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить вкусный шашлык - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски для банкета.
Мультиварка Philips - салат французский рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter