Курячі сердечка, тушковані із морквою та грибами
1435
інгредієнти:
- Серце куряче 800 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Гриби
- Часник 2 зуб.
- Спеції (коріандр, базилік, сіль, зелень селери, перець чорний, орегано)
- Олія рослинна
Серце промити і обсмажити на олії до випаровування рідини.
Додати цибулю, порізану півкільцями. Обсмажити.
Часник розчавити і дрібно покришити, моркву нарізати коліщатком. Додати до вмісту, трохи посолити і перемішати.
Приправити вірменською приправою.
Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати на шматочки. Коли морква буде м'якою, можна додати і помідори.
Гриби додати.
Накрити кришкою і на помірному вогні довести до готовності.
Тушковані сердечка гарнірувати із відвареною вермішеллю.
Салат кучками рецепт с фото со свеклойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Холодные закуски с Красной Икрой рецептыхолодные закуски с красной икрой
Готовим со вкусом - салат невеста рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі