Курячі сердечка, тушковані із морквою та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
1368 Курячі сердечка, тушковані із морквою та грибами
Фото - Курячі сердечка, тушковані із морквою та грибами
інгредієнти:
  • Серце куряче 800 г
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Гриби
  • Часник 2 зуб.
  • Спеції (коріандр, базилік, сіль, зелень селери, перець чорний, орегано)
  • Олія рослинна

Курячі сердечка, тушковані з морквою і грибами інгредієнти Серце промити і обсмажити на олії до випаровування рідини.

Курячі сердечка, тушковані з морквою і грибами Додати цибулю, порізану півкільцями. Обсмажити.

фото Курячі сердечка, тушковані з морквою і грибами Часник розчавити і дрібно покришити, моркву нарізати коліщатком. Додати до вмісту, трохи посолити і перемішати.

Курячі сердечка, тушковані з морквою і грибами Серденька курячі Приправити вірменською приправою.

Курячі сердечка, тушковані з морквою і грибами Морква Помідори обдати окропом, зняти шкірку і порізати на шматочки. Коли морква буде м'якою, можна додати і помідори.

Курячі сердечка, тушковані з морквою і грибами Цибуля ріпчаста Гриби додати.

Накрити кришкою і на помірному вогні довести до готовності.

Тушковані сердечка гарнірувати із відвареною вермішеллю.

 

Салат кучками рецепт с фото со свеклойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Холодные закуски с Красной Икрой рецептыхолодные закуски с красной икрой

Готовим со вкусом - салат невеста рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter