Курячі сердечка із рисом
1033
інгредієнти:
- Серце куряче 450 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 2 скл.
Курячі сердечка помити і обсмажити у глибокій сковорідці. Хвилин через 5 додати дрібно нарізану цибулю і нашатковану на дрібній тертці моркву. Посолити, додати води і тушкувати на повільному вогні 40 хвилин.
Промити рис і додати його до серця. Залити води, щоб вона покривала рис, посолити, додати приправи і перемішати. Готувати на повільному вогні до повного википання води.
рецепты рождественской выпечки
Диетические рецепты каша www.recepti.biz.ua
Скороварки для приготовления каши: рецепт смачного торта.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Шинковки для Овощей: приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі