Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті
6243
інгредієнти:
- Шлунок курячий 400 г
- Серце куряче 400 г
- Томат 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Цукор
Шлуночки і сердечка помити, шлуночки, якщо є плівки, очистити. Обсушити.
Обсмажити на рослинній олії близько 10 хвилин.
Залити 4 склянками води і тушкувати 2 години на повільному вогні.
У процесі тушкування додати ще 2 склянки води.
Моркву почистити і натерти на тертці.
Цибулю почистити і порізати.
Спасерувати цибулю з морквою.
Додати у пасерування томатну пасту і обсмажити 3 хвилини.
Додати тушковані сердечка і шлуночки, посолити, додати цукор.
Можна додати приправи.
Тушкувати 10 хвилин.
Рождественская выпечка рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі