Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті

ДРУГІ СТРАВИ
6082 Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті
Фото - Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті
інгредієнти:
  • Шлунок курячий 400 г
  • Серце куряче 400 г
  • Томат 2 ст.л.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Цукор

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті інгредієнти Шлуночки і сердечка помити, шлуночки, якщо є плівки, очистити. Обсушити.

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Обсмажити на рослинній олії близько 10 хвилин.

фото Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Залити 4 склянками води і тушкувати 2 години на повільному вогні.

У процесі тушкування додати ще 2 склянки води.

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Шлунки курячі Моркву почистити і натерти на тертці.

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Серденька курячі Цибулю почистити і порізати.

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Томат Спасерувати цибулю з морквою.

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Морква Додати у пасерування томатну пасту і обсмажити 3 хвилини.

Курячі сердечка і шлуночки, тушковані в томаті Цибуля ріпчаста Додати тушковані сердечка і шлуночки, посолити, додати цукор.

Можна додати приправи.

Тушкувати 10 хвилин. 

 

Рождественская выпечка рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Торт В Мультиварке Рецепты: торт медовый с черносливом рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter