Курячі рулетики зі шпинатом
- Грудка куряча 3 шт.
- Шпинат 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сир 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно
- Олія
- Сметана 100 г
- Майонез 100 г
- Йогурт 150 г
- Сіль
- Спеції
Курячі грудки розрізати навпіл, зрізати зайву товщину (вона не повинна перевищувати 1,5 см), накрити харчовою плівкою і злегка відбити.
Шпинат і цибулю нарізати. Шпинат бланшувати у киплячій воді 1-2 хв, а потім віджати.
Цибулю обсмажити на сковорідці до готовності, додати шпинат і половину подрібненого часнику. Все перемішати.
Відбите філе посолити, посипати меленим чорним перцем і карі. Викласти на нього цибульно-шпинатну начинку, посипати тертим сиром, загорнути рулетиком і скріпити дерев'яною шпажкою або зубочисткою.
Рулетики змочити у яйці, запанірувати борошном і обсмажити з усіх боків.
Перекласти у посудину для запікання. Змішати сметану, майонез і йогурт, вичавити у суміш 3 зубчики часнику, все добре перемішати. Залити цим соусом рулетики і поставити у мікрохвильову піч на 3 хвилини при потужності 100% і потім ще на 7 хвилин при потужності 60%. Можна поставити у розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Викласти на тарілку і прикрасити.
Можна подавати із будь-яким гарніром.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепт мясо с черносливом в духовке в фольгеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter