Курячі рулетики з рисом і сиром
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Рис 150 г
- Сир домашній 40 г
- Зелень 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Грудка куряча (філе) 4 шт.
- Шинка
- Бульйон курячий 150 мл
Часник очистити, нарізати кружечками і підрум'янити на 1 ст. л. олії. Відварений рис змішати з сиром, часником і 1 ст. л. рубаної зелені. Посолити і поперчити.
Куряче філе вимити, обсушити паперовим рушником і акуратно зробити збоку горизонтальні надрізи. Філе розгорнути, накрити поліетиленовою плівкою і злегка відбити або розкотити качалкою.
Нагріти духовку до 140 градусів. На кожне підготовлене філе покласти скибочками шинки і начинку з рису, сиру, часнику та зелені. Згорнути у вигляді рулетиків і обв'язати товстими нитками або зафіксувати спеціальними затискачами. Посолити і поперчити.
Розігріти на сковороді залишену олію і обсмажити рулетики з усіх сторін. Потім перекласти в змащену жиром форму, залити бульйоном і поставити в духовку на 20 хвилин. Періодично поливати курячі рулетики рідиною.
На гарнір подати відварену в підсоленій воді стручкову квасолю.
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты первые блюда лук.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua курсовая. Украинская кухня
Американская кухня фотоАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter