Курячі рулетики з курагою під екзотичним соусом
- Курага 100 г
- Горіхи 50 г
- Кунжут 1 ч.л.
- Петрушка
- Сіль
- Ківі 2 шт.
- Сік 1 скл.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Грудка куряча
Грудки помити, обсушити і розрізати уздовж навпіл.
Кожен стейк відбити і посолити.
Курагу, горіхи та зелень прокрутити через м'ясорубку, змішати і додати кунжут.
У кожен курячий шматок загорнути ковбаску з кураги та горіхів (маса з кураги та горіхів повинна бути як пластилін).
Згорнути рулетиком і перев'язати ниткою.
Обсмажувати готові рулетики на олії на сильному вогні при закритій кришці.
Із холодних рулетиків зняти нитки.
Приготувати соус.
Закип'ятити сік, додати дрібно порізані ківі, проварити на маленькому вогні 10 хвилин, поступово додати крохмаль, варити щe 3 хвилини.
Протерти масу через сито і полити соусом рулети.
Первые блюда рецепты простыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Блюда для фуршета - лучшие блюда для фуршета.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта киевский.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские десерты рецепты.
recepti.biz.ua рецепты индийская кухня дал
recepti.biz Производство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter