Курячі рулетики-суфле із овочами
- Салат (листовий або капуста молода) 1 шт.
- Засмажка Маггі (цибуля + морква) 2 ст.л.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Кабачок 0.5 шт.
- Сир твердий 80 г
- Спеції (сіль, перець, часник, приправа)
- Сметана 2 ст.л.
- Вода 2 скл.
- Грудкa куряча 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
Курячі грудки, перець і кабачок нарізати і покласти у блендер.
Додати сир, приправи, яйце.
Перемолоти все до однорідної маси типу "паштет".
На листи салату (середину вирізати і залишити по 2 половинки - м'які частини) або молодої капусти намазати паштет і згорнути у рулет.
Викласти у глибоку посудину із тефлоновим покриттям або товстим дном, змішати воду + засмажку (овочі) + сметана (спеції), залити рулети і поставити на середній вогонь до закипання на 15 хв.
Через 15 хв перевернути рулети і трохи зменшити температуру на плиті, тушкувати ще 15 хвилин. Вимкнути. Залишити хвилин на 5.
Викласти на тарілку зі сметаною.
Как приготовить летний салат: мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
ТутИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепты Для Мультиварки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter