Курячі рулетики "Смак"
807
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 1 кг
- Масло вершкове 30 г
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
- Молоко 50 мл
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Чіпси
- Олія рослинна
Чіпси дрібно розкришити.
Філе помити, обсушити, нарізати уздовж навпіл, кожен шматок відбити, посолити.
Зелень дрібно порізати.
Масло нарізати брусками, за кількістю отриманих курячих відбивних.
В окремій мисці змішати молоко і яйце.
На куряче філе покласти брусочок масла, який попередньо потрібно обваляти у травах.
Скрутити рулетом, вмочити у молочно-яєчну суміш.
Потім обваляти у чіпсах.
Обсмажувати рулетики на олії під кришкою на середньому вогні по 4-5 хвилин із кожного боку.
Рецепт приготовления борща Украинского. Рецепт приготовления Украинского и казахского борща.
Куриный рулет с чечевицей. Сырно-куриный рулет.
ТутКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі