Курячі рулетики із травами та чорносливом
- Грудка куряча 500 г
- Чорнослив 10 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий 75 г
- Майонез 3 ст.л.
- Зелень (кінза, петрушка, кріп і м´ята) 50 г
- Спеції (суміш італійських трав: майоран, базилік, естрагон, орегано) 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Філе помити і порізати уздовж по довжині на дві частини. Кожну частину відбити, посолити.
Чорнослив дрібно порізати.
Трави дрібно порізати.
Сир натерти на крупній тeртці.
Змішати чорнослив, зелень, сир, майонез, сухі трави, вичавлений часник.
Викласти начинку на широкий бік підготовленого філе, згорнути рулетом і перев'язати ниткою.
Обсмажувати до золотистої скоринки із двох сторін на рослинній олії, потім зменшити вогонь і залишити рулетики хвилин на 10-15.
Перед подачею нитки потрібно видалити.
Рецепты мясные салаты. Кулинарные рецепты мясной салат с черносливом.
Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепт приготовления Украинского и казахского борща. Рецепт настоящего Украинского борща.
recepti.biz.ua рецепт торта Киевский
Повар на мероприятие: кулинарные сайты.
Рецепты Приготовления: мясные салаты с ананасом.
Настоящий суп харчо с фото: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты с мидиями с фотоКулинарные рецепты
Яблочный штрудель из лаваша в духовкеяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter