Курячі рулетики із сиром та грибами
- Грудка куряча 800 г
- Печериці 600 г
- Сир 400 г
- Сметана 200 г
- Олія рослинна
- Майонез
- Зелень (петрушка)
Кожне куряче філе розрізати на 2 порції. Відбити молотком, посолити і залити невеликою кількістю майонезу. Залишити на деякий час.
Обсмажити гриби до напівготовності, натерти сир на тертці.
У кожне філе, у середину по центру покласти гриби і сир. Загорнути рулетиком і скріпити зубочистками.
Форму для запікання змастити олією і викласти рулетики. Поставити у духовку на 30 хвилин при 200 градусах. Приготувати соус. Сметану змішати зі спеціями і приблизно за 7 хвилин до готовності залити рулетики, щоб вони просочилися і не були "сухуваті".
Перед подачею посипати мороженою петрушкою для аромату.
Рыбный салат с шафрановым рисом и пореем. Кулинария Рыбный салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - карп рецепты приготовления с фото. Рецепты Приготовления.
Рецепт торт наполеонРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter