Курячі рулетики із «рисовими ніжками»
- Стегно куряче 2 шт.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Сир твердий
- Бекон
- Майонез 1 ч.л.
- Сметана 1 ч.л.
Зі стегенець зняти шкіру панчохою до кісточки і акуратно, не пошкодивши шкіру, відрізати кістку. Щоб вона залишилася зі шкірою.
На ніжці зробити розріз уздовж кістки і акуратно видалити кістку. М'ясо розгорнути, посолити, поперчити, скропити соком лимона і залишити на 1-2 години.
Брусочок козячого сиру покласти на середину смужки бекону і загорнути із двох кінців. Щоб при запіканні сир не витік.
Покласти загорнутий сир на м'ясо.
Загорнути рулетом.
Кожен рулет обмотати двома смужками бекону і швом вниз покласти на деко.
Готовим овочевим пловом нафарширувати «панчохи» зі шкіри.
Підвернути звисаючий кінець і також швом вниз покласти на деко.
Все змастити і смажити в духовці при 180 градусах 40 хвилин.
Блинчики с грибами и сыром с фотоПроизводство пельменей, блинчиков, котлет и др
Рецепты американской кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
французский салат оливье старинный рецепт
Рецепт: майонез домашний.
Салат мимоза лосось. Мимоза салат рецепт.
Кулинарные сайты c фотографиями рецептов http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter