Курячі рулетики із грибним соусом
- Філе куряче 700 г
- Майонез 3 ст.л.
- Гриби (печериці) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Спеції
- Вершки 150 г
- Петрушка 1 ст.л.
Куряче філе вимити, порізати уздовж навпіл і добре відбити.
Цибулю нарізати півкільцями. У глибокій мисці замаринувати куряче філе. Для цього добре відбите філе посолити, поперчити, додати майонез, цибулину і все добре перемішати. Залишити приблизно на 30 хвилин для маринування.
300 г грибів порізати і обсмажити на олії. Додати сіль і перець.
На середину маринованого філе викласти гриби і загорнути, надаючи форму рулету.
Готові рулетики запанірувати у сухарях.
Обсмажувати рулетики на олії на середньому вогні по 4-5 хвилин із кожного боку.
Соус.
Цибулину порізати дрібними кубиками і обсмажити на олії. 200 г грибів порізати дрібними кубиками і також обсмажити.
До грибів з цибулею додати порізану зелень петрушки.
Все залити вершками. Додати сіль і перець. Дати закипіти.
На тарілку викласти рулетики і пролити соусом.
Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.
Французские салаты рецептыПитомник французских бульдогов. Газета для изучающих французский
Приготовление блюд в микроволновке тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter