Курячі рулетики
- Стегно куряче 3 шт.
- Перець (болгарський червоний) 0.25 шт.
- Ковбаса (копчена) 50 г
- Фарш (свинина+яловичина) 200 г
- Щавель 50 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Вино (червоне) 100 мл
- Олія рослинна
Звільнити м'ясо від кісток. Шматочок має залишитися цілим.
Обсмажити у сковороді цибулю і болгарський перець.
Приготувати начинку. У фарш додати обсмажені цибулю із болгарським перцем, дрібно нарізану копчену ковбасу, посолити, поперчити. Додати 2 ложки жирних вершків.
Розкласти стегенце, посолити, поперчити. Викласти нарізаний щавель. На щавель викласти начинку із фаршу.
Закрутити рулетиком і перев'язати.
Викласти рулетики на деко, змастити майонезом. Можна посипати зверху приправою. Вилити на деко вино і поставити у сильно розігріту духовку на 20 хвилин.
Дістати готові рулетики, зняти мотузочки.
Для подачі на стіл нарізати на шматочки.
http://recepti.biz.uaсалати з копченою куркою
Кексы и маффины рецепты простыеКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
recepti.biz как приготовить пирог из тыквы
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter