Курячі рубані відбивні
- Грудка куряча 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майoнез 2 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Спеції
Відокремити м'ясо від кістки, нарізати дрібними кубиками. Часник і цибулю ріпчасту дрібно порізати або перемолоти у блендері, додати до м'яса. Додати спеції, 1-2 ст. л. майонезу і 1 ст. л. сметани. Всю суміш добре перемішати, поставити у холодильник мінімум на 4-5 годин, фарш повинен добре промаринуватися (краще залишити у холодильнику на ніч). Потім додати 1 яйце, 2 ст. л. борошна, ретельно перемішати. На розігріту сковороду викласти фарш ложкою, надаючи форму оладків. Готові відбивні посипати зеленню.
recepti.biz.uaсалати з рибою
Рецепты блюд из молоки осетровых рыб. Рецепты блюда из рыбы.
Авокадо салат рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Продажа сельхозсырья,цветы: мясные салаты с ананасом.
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Кулинарные блюда для худеющих.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter