Курячі "равлики" у вершково-грибному соусі
- Грудка куряча 1 шт.
- Вершки 170 г
- Гриби (консервовані) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 80 г
- Спеції (мелений чорний перець, суміш приправ для курки, сушений часник)
- Сіль
Курячі грудки нарізати смужками товщиною 1 см і злегка відбити кожен шматочок. Викласти шматочки так, щоб вийшла змійка. Краї сусідніх шматочків відбити разом, щоб вони з'єдналися.
Курку посолити, поперчити, посипати приправами. Розкласти маленькі шматочки вершкового масла.
Згорнути равлика і закріпити дерев'яними зубочистками.
Равлики обсмажити з двох сторін на вершковому маслі і викласти на тарілку.
Соус. У тій же сковорідці, де смажилися равлики, обсмажити дрібно порізану цибулю до легкого золотистого кольору, додати порізані гриби. Все разом смажити ще 3-5 хвилин, потім додати вершки і склянку води. Все добре розмішати, посолити, додати спеції і довести до кипіння.
Викласти равлики у каструлю, залити приготовленим соусом і тушкувати 15-20 хвилин на повільному вогні.
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Салаты с белыми грибами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Майонез на молокеПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter