Курячі "равлики" у вершково-грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
795 Курячі "равлики" у вершково-грибному соусі
Фото - Курячі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Вершки 170 г
  • Гриби (консервовані) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Масло вершкове 80 г
  • Спеції (мелений чорний перець, суміш приправ для курки, сушений часник)
  • Сіль

Курячі Курячі грудки нарізати смужками товщиною 1 см і злегка відбити кожен шматочок. Викласти шматочки так, щоб вийшла змійка. Краї сусідніх шматочків відбити разом, щоб вони з'єдналися.

Курячі Курку посолити, поперчити, посипати приправами. Розкласти маленькі шматочки вершкового масла.

Згорнути равлика і закріпити дерев'яними зубочистками.

фото Курячі Равлики обсмажити з двох сторін на вершковому маслі і викласти на тарілку.

Курячі Соус. У тій же сковорідці, де смажилися равлики, обсмажити дрібно порізану цибулю до легкого золотистого кольору, додати порізані гриби. Все разом смажити ще 3-5 хвилин, потім додати вершки і склянку води. Все добре розмішати, посолити, додати спеції і довести до кипіння.

Курячі Викласти равлики у каструлю, залити приготовленим соусом і тушкувати 15-20 хвилин на повільному вогні.

Курячі  

Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Салаты с белыми грибами рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Майонез на молокеПроизводство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter