Курячі потрошки по-болгарськи
- Серце куряче (печінка) 300 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (сіль, перець і цукор)
- Зелень (кріп, петрушка)
Розігріти сковороду, на рослинній олії без запаху, на сильному вогні швидко обсмажити потрохи. Посолити, поперчити.
Додати часник.
Через хвилину додати порізану півкільцями цибулю. Зменшити вогонь і продовжувати обсмажувати, помішуючи.
Помідори натерти на крупній тертці. Додати у потрохи, як тільки цибуля зазолотитися.
Посолити, додати цукор, якщо необхідно. Додати куркуму, карі, помідори не кислі.
Тушкувати, помішуючи, на середньому вогні, доки рідина не випарується на 2/3. Додати порізану зелень і тушкувати ще хвилин 5.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат сонечко рецепт. Готовим со вкусом.
как приготовить куриные рулет с начинкой
Поможем выйти замуж в Германию: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
recepti.biz.ua рецепт салат с авокадо
Домашнии Рецепты на любой вкус: колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.
Рецепты салатов на любой вкус: салат невеста рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
recepti.biz.ua рецепты салатов с языка вареного
Рецепты блюда на рождествоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter