Курячі палички у тісті
- Грудка куряча 1 шт.
- Майонез 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, куркума, карі)
- Вода (солона) 0.5 скл.
- Борошно
Грудку нарізати на невеликі шматочки, скласти у тарілку, посолити, поперчити, додати майонез (2 ст. л.) і спеції (куркуму і карі), все перемішати, поставити у холодильник, краще на ніч.
Приготувати м'яке тісто із 0,5 склянки солоної води, 2 ст. л. майонезу і борошна.
На шпажку нанизати шматочки грудки, між шматочками можна нанизати кукурудзу, зелений горошок або шматочки ананаса. Тісто розкачати, нарізати на стільки смужок, скільки вийшло паличок. Кожну смужку розкачати довше і ширше, перебинтувати кожну паличку, обережно вийняти шпажку. Підготовлені палички обсмажити із двох боків на олії на середньому вогні. Подавати як окрему страву або із гарніром.
Рецепты к праздничному новогоднему ужину 2007 г. Рецепты праздничных новогодних салатов.
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter