Курячі палички
- Філе куряче 0.8 кг
- Кефір (3%) 0.5 л
- Часник 2 зуб.
- Зелень (кінза) 2 пуч.
- Спеції (перець, хмелі-сунелі)
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
- Сухарі панірувальні
- Яйце 1 шт.
Нарізати зелень.
Подрібнити часник.
Приготувати маринад із кефіру, зелені, часнику, солі і спецій.
Замаринувати м'ясо як мінімум на 2 години.
Шматочки курки викласти на серветки для просушування.
Підготувати борошно, панірувальні сухарі, яйце, добре збити.
Шматочок курки обваляти у суміші борошна і крохмалю, потім умочити у яйце і відправити до сухарів.
Підготовлені для смаження палички трохи витримати (хвилин 10), щоб паніровка закріпилася.
Обсмажити у фритюрі з одного боку.
Потім з іншого.
Викласти на серветку, щоб стік зайвий жир.
Рецепты Приготовления - рецепты приготовления мясных салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Шкатулки шкатулки для украшений - салат малахитовая шкатулка.
Рецепты пирогов и пирожков: пирог в разъемной форме.
Салаты и закуски - мясные салаты. Салаты рецепты.
Салат со стручковым горохом и брокколи. Салат из брокколи с шампиньонами.
Готовим со вкусом - кулинария блюда из печени.
Кулинарный сайт итальянской кухни. Кулинарный сайт ирины кутовой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter