Курячі ніжні "пальчики" у гірчично-часниковому соусі із лимоном

ДРУГІ СТРАВИ
634 Курячі ніжні "пальчики" у гірчично-часниковому соусі із лимоном
Фото - Курячі ніжні
інгредієнти:
  • Вершки 200 г
  • Гірчиця 50 г
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Вегета
  • Сіль
  • Цукор-пісок 1 ч.л.
  • Грудка куряча 300 г

Курячі ніжні

Курячі ніжні Всі інгредієнти крім курки збити добре. 

Курочку нарізати тонкими смужками.

Курячі ніжні Далі занурити в уже готовий соус-маринад.

Курячі ніжні Для гарніру приготувати розсипчастий рис. (Промити добре, закип'ятити води у 2,5 рази більше ніж рису, додати 1-2 чайних ложки вершкового масла, сіль і готувати на цій рідині рис доки вода не випарується, у кінці додати ще ложечку масла.)

Курячі ніжні Обережно дістати промариноване у соусі м'ясо, тушкувати його до готовності на вогні трохи більше середнього.

Курячі ніжні Щоб отримати підсмажену рум'яну скориночку, злити сік від м'яса у маринад і обсмажити трохи на рослинній олії.

Курячі ніжні Залишений маринад-соус довести до кипіння на сковороді на середньому вогні і тушкувати хвилини три. При подачі прикрасити зеленню та овочами, соусом полити і курочку і гарнір.

Рецепты салатов: американские салаты рецепты. Простые рецепты вкусных салатов.

Арахисовое масло фотоПоcтавки арахисовой пасты

Рецепты тортов без выпечки видеоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты с малиной: слоеный пирог с фруктами.

Французская кухня рецептыРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты

Рецепт салата с фетойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Приготовление блюд в микроволновке рецептыКоктейли и домашнее приготовление вин. Рецепты вин и коктейлей

Сальса рецепт с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

ЗдесьИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Салат мимоза рецепт. Рецепт салат мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter