Курячі ніжки, запечені під соусом
- Ніжки курячі 8 шт.
- Сметана 0.5 бан.
- Майонез (оливковий) 0.5 упак.
- Сіль
- Спеції (суміш перців, карі, хмелі-сунелі)
- Часник
- Сир (твердий) 150 г
Увімкнути духовку.
У тарілці змішати майонез і сметану. Додати сіль, спеції. Соус повинен вийти насиченим і злегка нудотним за смаком.
Натерти сир на крупній тертці, додати у соус і перемішати. Курячі ніжки ретельно промити під холодною водою. Форму для випікання змастити оливковою олією. Викладати ніжки у форму для випікання, попередньо змастивши соусом. Залишки соусу викласти ложкою. Між ніжками покласти шматочки зубочків часнику. Поставити у духовку на 35 хвилин до появи рум'яної скоринки.
Сырная закваска Пепсин: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару. Рецепты приготовления рыбы на пару.
Рецепт приготовления салат мимозаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter