Курячі ніжки, запечeні із пряними травами
- Курка (ніжки) 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Розмарин (гілочки) 2 шт.
- Чебрець (гілочки) 2 шт.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
Ніжки вимити, розрізати на 2 частини. Для маринаду нарізати часник кільцями.
Викласти в контейнер. Додати розмарин і чебрець, тільки листочки, які просто обірвати з гілочок.
Додати лимонний сік.
Цукор і оливкову олію. Добре перемішати.
Ніжки натерти сіллю. Шкіру підняти, викласти під неї травки і часник.
Укласти в контейнер, обмазати маринадом. Поперчити. Залишити мінімум на годину.
Потім викласти форму фольгою так, щоб можна було вільно накрити курку зверху. Викласти курку, полити маринадом.
Накрити фольгою зверху. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин у закритому вигляді.
Потім розкрити і за 20 хвилин дати підрум'янитися, поливаючи соком.
Правильне харчування запорука здоровяправильне харчування
Кулинарные рецепты Холодные закускиБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты таиландской кухниМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Технология приготовления блюд из яиц recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter