Курячі ніжки запечені

ДРУГІ СТРАВИ
686 Курячі ніжки запечені
Фото - Курячі ніжки запечені
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 500 г
  • Приправа (для курки)
  • Картопля 2 шт.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Курячі ніжки запечені інгредієнти Курячі ніжки запечені

фото Курячі ніжки запечені Курячі ніжки запечені Гомілка куряча

Ніжки розморозити при кімнатній температурі. Посипати приправою, сіллю, перцем і залишити маринуватися хвилин на 15.

Ніжки викласти на деко і поставити у розігріту духовку. Запікати при температурі 210 градусів хвилин 15.

Перевернути ніжки, щоб рівномірно пропеклися, зменшити температуру до 150 градусів і довести до готовності.

Помити добре картоплю і відварити зі шкіркою у трохи підсоленій воді.

При подачі почистити картоплину, порізати на пластини, покласти на тарілку, прикрасити зеленню і подати.

 

салат з селери

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.

рецепт кексы столичные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter