Курячі ніжки запечені
787


інгредієнти:
- Гомілка куряча 500 г
- Приправа (для курки)
- Картопля 2 шт.
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Ніжки розморозити при кімнатній температурі. Посипати приправою, сіллю, перцем і залишити маринуватися хвилин на 15.
Ніжки викласти на деко і поставити у розігріту духовку. Запікати при температурі 210 градусів хвилин 15.
Перевернути ніжки, щоб рівномірно пропеклися, зменшити температуру до 150 градусів і довести до готовності.
Помити добре картоплю і відварити зі шкіркою у трохи підсоленій воді.
При подачі почистити картоплину, порізати на пластини, покласти на тарілку, прикрасити зеленню і подати.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі