Курячі ніжки в італійському стилі

ДРУГІ СТРАВИ
684 Курячі ніжки в італійському стилі
Фото - Курячі ніжки в італійському стилі
інгредієнти:
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Селера черешкова (стебла) 2 шт.
  • Бекон 100 г
  • Бульйон (курячий або сухе біле вино) 0.5 скл.
  • Курка (ніжки) 12 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Маслини (чорні або зелені) 0.75 скл.
  • Петрушка (свіжа, крупно порізана) 0.35 скл.
  • Томатний соус 2.5 скл.

Курячі ніжки в італійському стилі інгредієнти Розігріти духовку до 200 градусів.

У каструлі або глибокій сковороді нагріти олію на середньому вогні. Додати селеру і бекон. Готувати, часто помішуючи, хвилини 3, доки селера не стане м'якою.

Курячі ніжки в італійському стилі Вмішати томатний соус і вино (125 мл) або бульйон. Довести до кипіння. 

 

фото Курячі ніжки в італійському стилі Курячі ніжки викласти у форму для запікання в один шар.

Курячі ніжки в італійському стилі Олія оливкова Вилити зверху гарячий соус.

Курячі ніжки в італійському стилі Селера черешкова Зверху розмістити лимонні часточки і маслини, вдавлюючи їх у соус.

Курячі ніжки в італійському стилі Бекон Випікати хвилин 40-60 до готовності курки.

Курячі ніжки в італійському стилі Бульйон Подавати, посипавши петрушкою. 

 

 

Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая.

Рецепт вкусного салата с авокадоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Заготовки на зиму рецепты салатыКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter