Курячі ніжки в італійському стилі
684
інгредієнти:
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Селера черешкова (стебла) 2 шт.
- Бекон 100 г
- Бульйон (курячий або сухе біле вино) 0.5 скл.
- Курка (ніжки) 12 шт.
- Лимон 1 шт.
- Маслини (чорні або зелені) 0.75 скл.
- Петрушка (свіжа, крупно порізана) 0.35 скл.
- Томатний соус 2.5 скл.
Розігріти духовку до 200 градусів.
У каструлі або глибокій сковороді нагріти олію на середньому вогні. Додати селеру і бекон. Готувати, часто помішуючи, хвилини 3, доки селера не стане м'якою.
Вмішати томатний соус і вино (125 мл) або бульйон. Довести до кипіння.
Курячі ніжки викласти у форму для запікання в один шар.
Вилити зверху гарячий соус.
Зверху розмістити лимонні часточки і маслини, вдавлюючи їх у соус.
Випікати хвилин 40-60 до готовності курки.
Подавати, посипавши петрушкою.
Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая.
Рецепт вкусного салата с авокадоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Заготовки на зиму рецепты салатыКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі