Курячі ніжки у сметанному соусі із паприкою і часничком
- Стегно куряче 8 шт.
 - Цибуля ріпчаста 4 шт.
 - Часник 18 зуб.
 - Сметана 400 г
 - Паприка мелена 3.5 ч.л.
 - Олія рослинна
 - Масло вершкове
 - Сіль
 
 Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити злегка на олії навпіл із вершковим маслом.
 Додати курячі ніжки так, щоб майже вся цибуля піднялася наверх. 
 Коли ніжки злегка обсмажаться, додати трохи води, накрити кришкою і тушкувати хвилин 20.
 Приготувати соус. Часник дрібно нарізати.
 Додати сметану, сіль і перець.
 Перемішати.
 Викласти соус до ніжок, довести до кипіння і тримати хвилин 5.
Готовність визначається по м'якості часнику.
Новогодние рецепты горячих блюд. Лучшие рецепты новогодних блюд.
Праздничные салаты на Новый год 2017 петухПраздничное агентство
Рецепты юлии высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картошка В Мультиварке Рецепты - салаты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт торту пяна вишняРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Приготовления: ореховая паста рецепт.
Торт парижанка рецептТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с рисом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter