Курячі ніжки у "мішечках"
- Гомілка куряча 6 шт.
- Тісто листкове дріжджове 1 упак.
- Картопля 6 шт.
- Гриби 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції
- Олія рослинна
- Яйце 1 шт.
- Сіль
Курячі гомілки посолити, натерти спеціями (приправа для курки), укласти у посудину, в якій смажити, додати 200 мл води для соковитості, змастити зверху олією і відправити у розігріту духовку на 25 хв.
Готові ніжки потрібно остудити, щоб можна було брати руками.
Розігріти в пательні олію, нарізати цибулю не сильно дрібно і обсмажити до золотистого кольору.
Потім додати гриби і готувати разом близько 10 хв, посолити, поперчити.
Смажені гриби з цибулею додати у картоплю, розім'яти все виделкою і перемішати.
Листкове тісто розкотити прямокутником, розмірами 30 на 45 см і розрізати таким чином на 6 квадратів.
У центр кожного квадрата покласти картопляно-грибну начинку, зверху поставити ніжку і зібрати куточки догори, а потім підібрати і боки, щоб вийшов мішечок.
Застелити деко пергаментним папером і поставити мішечки із урахуванням, що тісто при випічці збільшується в об'ємі.
Збити яйце, змастити мішечки і поставити у духовку на 15 хв.
Подавати на листочку салата або зі свіжими овочами.
Можна у середину "мішечка" додати сир.
Куриные отбивные в духовке. Куриные отбивные рецепт.
Куриный рулет с яйцом и сыромкуриный рулет
Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
ЗдесьКулинарные рецепты
recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Нужны Кулинария: кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter