Курячі ніжки у "мішечках"
- Тісто листкове 500 г
- Гомілка куряча 16 шт.
- Сир плавлений 2 упак.
- Гриби 150 г
- Сіль
- Перець
- Спеції
Гриби посолити, обсмажити в рослинній олії (можна з додаванням цибулі).
Гомілки посолити, поперчити, приправити, також обсмажити в рослинній олії з двох сторін під кришкою.
Листкове тісто розкотити тонко, порізати на 16 квадратів. Якщо використовуються гомілки не курчати, а курей, квадратів потрібно зробити менше по кількості і більше по величині.
Покласти на кожен квадрат тіста пластинку сиру.
Перенести квадрати на змащені листи. У центр квадратів викласти трохи грибної начинки.
Гомілки поставити тупим кінцем на квадрат, підняти тісто за краї, акуратно обгорнути гомілку. Нитками нетуго перев'язати "мішечки" під "шийкою".
Виступаючі кісточки гомілок прикрити фольгою. Щоб гомілки не завалювалися в процесі випікання, використовувати невеликі листи, розставляючи гомілки по кутах.
Випікати в нагрітій до 200-220°С духовці протягом 15-20 хвилин до золотистого рум'янцю. Із готових "мішечків" зняти нитки, прикрасити зеленню.
Рецепт торта Киевский по гостуКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт дитячий на день народженняТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Приготовление плова в скороваркеПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Доставка Имперских Блюд - рецепт маргариты пиццы. Пицца на любой вкус.
Рецепт салата Мимоза - салаты с консервой.
Мультиварка Philips - рецепт салата мимоза с фото. Салаты рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты с мидиями с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: пирог со шпинатом. Рецепты пирогов и пирожков.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter