Курячі ніжки у медово-томатній заливці

ДРУГІ СТРАВИ
895 Курячі ніжки у медово-томатній заливці
Фото - Курячі ніжки у медово-томатній заливці
інгредієнти:
  • Стегно (гомілка) 8 шт.
  • Томатний сік 1 л
  • Приправа (сушений кріп, петрушка, базилік) 2 ч.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Соєвий соус 1 бан.
  • Мед 1 бан.

Курячі ніжки в медово - томатної заливки інгредієнти Курячу гомілку помити й обсушити паперовими рушниками. Викласти в каструлю і залити приготовленою медово-томатною заправкою. Залишити на ніч.

Курячі ніжки в медово - томатної заливці Заправка. На 1 склянку томатного соку - меду 2 столові ложки, 2 столові ложки соєвого соусу і 1 чайна ложка приправи, змішати в каструлі. Заливки готувати стільки, щоб покрити всю курку в каструлі.

фото Курячі ніжки в медово - томатної заливці На наступний день ніжки вийняти із соусу і обсмажити на сковороді так, щоб ніжки злегка зарум'янилися.

Курячі ніжки в медово - томатної заливки стегенце Далі перекласти ніжки у форму, залити заливкою (курка повинна бути вся покрита заливкою) і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів, попередньо накривши форму фольгою.

Курячі ніжки в медово - томатної заливки Томатний сік Під час приготування заливка злегка увариться і загусне.

Курячі ніжки в медово - томатної заливки Приправа Подавати із салатом з овочів.

Рецепты салатов с языка вареного www.recepti.biz.ua

Рецепты вкусных салатовПраздничные подборки рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter