Курячі ніжки у медово-томатній заливці
- Стегно (гомілка) 8 шт.
- Томатний сік 1 л
- Приправа (сушений кріп, петрушка, базилік) 2 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Соєвий соус 1 бан.
- Мед 1 бан.
Курячу гомілку помити й обсушити паперовими рушниками. Викласти в каструлю і залити приготовленою медово-томатною заправкою. Залишити на ніч.
Заправка. На 1 склянку томатного соку - меду 2 столові ложки, 2 столові ложки соєвого соусу і 1 чайна ложка приправи, змішати в каструлі. Заливки готувати стільки, щоб покрити всю курку в каструлі.
На наступний день ніжки вийняти із соусу і обсмажити на сковороді так, щоб ніжки злегка зарум'янилися.
Далі перекласти ніжки у форму, залити заливкою (курка повинна бути вся покрита заливкою) і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів, попередньо накривши форму фольгою.
Під час приготування заливка злегка увариться і загусне.
Подавати із салатом з овочів.
Рецепты салатов с языка вареного www.recepti.biz.ua
Рецепты вкусных салатовПраздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter