Курячі ніжки у маринаді по-карибськи

ДРУГІ СТРАВИ
661 Курячі ніжки у маринаді по-карибськи
Фото - Курячі ніжки у маринаді по-карибськи
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 4 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Соус соєвий 1 ст.л.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Оцет бальзамічний 2 ст.л.
  • Ананас консервований 200 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Помідор черрі 200 г
  • Кукурудза консервована 1 бан.
  • Цукор-пісок 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Зелень свіжа
  • Карі порошок 1 ст.л.

Курячі ніжки в маринаді по-карибських інгредієнти З'єднати соєвий соус, гірчицю, томатну пасту, бальзамічний оцет, 3 ст. л. олії, карі, збити. Часник очистити, пропустити через прес, додати у маринад, перемішати. Гарно змастити гомілки маринадом, накрити плівкою і поставити в холодильник на ніч.

Курячі ніжки в маринаді по-карибських Замариновані гомілки смажити 20 хв на сковороді з олією до рум'яної скоринки.

фото Курячі ніжки в маринаді по-карибських У кінці приготування додати нарізаний шматочками консервований ананас разом із соком, посипати 1 ст. л. цукру, тушкувати 5 хв, викласти на тарілку.

Курячі ніжки в маринаді по-карибських Куряча гомілка Приготувати гарнір: помідори помити, обсушити, нарізати часточками, із банки з кукурудзою злити сік. Цибулю очистити, нарізати кільцями. Все з'єднати, залити заправкою: 2 ст. л. бальзамічного оцту +1 ст. л. олії, перемішати.

Курячі ніжки в маринаді по-карибських Часник Викласти на тарілку з курячими гомілками, прикрасити.

Салат с копченым мясом рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Страви до святкового столустрави до святкового столу

Буряк салат рецептКулинарные рецепты

Рецепты с фото - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.

Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепты салатов мимоза http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter