Курячі ніжки у маринаді по-карибськи
- Гомілка куряча 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Ананас консервований 200 г
- Цибуля червона 1 шт.
- Помідор черрі 200 г
- Кукурудза консервована 1 бан.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Зелень свіжа
- Карі порошок 1 ст.л.
З'єднати соєвий соус, гірчицю, томатну пасту, бальзамічний оцет, 3 ст. л. олії, карі, збити. Часник очистити, пропустити через прес, додати у маринад, перемішати. Гарно змастити гомілки маринадом, накрити плівкою і поставити в холодильник на ніч.
Замариновані гомілки смажити 20 хв на сковороді з олією до рум'яної скоринки.
У кінці приготування додати нарізаний шматочками консервований ананас разом із соком, посипати 1 ст. л. цукру, тушкувати 5 хв, викласти на тарілку.
Приготувати гарнір: помідори помити, обсушити, нарізати часточками, із банки з кукурудзою злити сік. Цибулю очистити, нарізати кільцями. Все з'єднати, залити заправкою: 2 ст. л. бальзамічного оцту +1 ст. л. олії, перемішати.
Викласти на тарілку з курячими гомілками, прикрасити.
Салат с копченым мясом рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Страви до святкового столустрави до святкового столу
Буряк салат рецептКулинарные рецепты
Рецепты с фото - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты салатов мимоза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter