Курячі ніжки у беконі із сирним соусом
- Гомілка куряча 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Перець чилі 0.5 шт.
- Сир твердий (тертий) 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Бекон
- Вершки 100 мл
- Сир блакитний 30 г
- Приправа для курки
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Гострим ножем зрізати на ніжці хрящ, злегка зачистити кісточку.
Дрібно порізати очищені цибулю і перець чилі, змішати із тертим сиром і 1 ст. л. олії.
Покласти фарш під шкіру, посипати зверху приправою для курки, сіллю і перцем.
Обгорнути кожну ніжку смужкою бекону, скріпити зубочисткою.
Змастити ніжки оливковою олією. Запікати 25-30 хвилин при 180 градусах, під час смаження перевернути 1-2 рази.
Для сирного соусу нагріти вершки, додати блакитний сир, зменшити вогонь і уварювати соус, доки не загусне.
http://recepti.biz.ua салат с буряком
Настоящий суп харчо с фото: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Рецепт мясо с черносливом в духовкеКулинарные рецепты
Рецепты Приготовления - рецепты салат с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Рецепты салатыУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепт майонеза провансальКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter