Курячі ніжки "Помпадур"
- Стегно куряче 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Яйце 4 шт.
- Сир ковбасний 300 г
- Майонез
- Соус ("чилі")
Нарізати кубиками цибулю та моркву.
Зі стегенець зняти шкіру, ножем відрубати кінчик кістки, залишаючи його на шкірці.
Від кістки відокремити філе, нарізати кубиками і обсмажити разом із цибулею та морквою до готовності.
Готову курячо-овочеву суміш зняти з вогню, додати варені рубані яйця.
Додати натертий сир.
Кожну шкірку зшити по довжині нитками (краще темними), залишаючи по ширині місце для набивання начинкою.
Набити шкірку начинкою, по ширині сколоти зубочисткою.
Змішати майонез і соус "чилі".
Випікати у духовці до рум'яності (близько 15 хв).
Как испечь дома хлеб на закваске: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. А каков Ваш характер.
ТутЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
http://recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
recepti.biz Итальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
А вы готовы к Пасхе - рецепт пасхи. Рушники оптом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter