Курячі ніжки по-мексиканськи з овочами
- Гомілка куряча 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідор консервований (томатна паста) 425 г
- Кукурудза консервована 425 г
- Кабачок 1 шт.
- Суміш овочів 400 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сіль
- Перець червоний мелений
Ніжки помити, обсушити, посипати сіллю, червоним перцем.
Почистити і подрібнити цибулю і часник. Видалити насіння з перцю і нарізати стрічками. Процідити помідори (можна замінити томатною пастою розведеною у воді) і порізати їх. Із кукурудзи злити воду. Кабачок порізати кубиком.
Змастити олією плоску форму, покласти часник, цибулю, перець, помідори з соком (або влити томатну пасту), кукурудзу, овочеву суміш, кабачок, посипати сіллю і червоним перцем.
Покласти на овочі курячі ніжки і підсмажити у духовці при 200 градусах 40 хв. За цей час ніжки перевернути 2 рази.
www.recepti.biz.uaМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная книга. Рецепты всевозможных диет
Купить мицелий: салат с белыми грибами.
Украинская кухня доставка МоскваМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter