Курячі ніжки із запеченими овочами
640
інгредієнти:
- Курячі ніжки 3 шт.
- Картопля 7 шт.
- Квасоля стручкова 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон курячий 1 скл.
- Зелень 2 ст.л.
- Перець чорний
- Сіль
- Олія рослинна
- Паприка
Курячі ніжки помити, обсушити, натерти чорним перцем, паприкою і сіллю.
Картоплю очистити, нарізати кружечками. Перець - шматочками. Цибулю і часник дрібно посікти.
Стегенця обсмажити на олії до рум'яної скоринки, відкласти. У сковороду додати цибулю і часник, тушкувати 1 хвилину, додати перець, квасолю і картоплю, все обсмажити. Додати бульйон, довести до кипіння.
Перекласти у термостійку форму, посолити, поперчити, посипати зеленню, зверху викласти курячі ніжки. Запікати в духовці при 200 градусах 45 хвилин.
Как приготовить вкусный шашлык - рогалики рецепты с фото. Рецепты приготовления блюд.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі